Sponsoring

Maatschappelijk verantwoord ondernemen en sponsoring bij Wilhelmina’08

De bal ligt bij de ondernemers van Weert

‘Ondernemers kunnen van Wilhelmina ’08 weer dé stadsclub maken’

Samenwerking met bedrijfsleven, verenigingen en scholen is de sleutel tot succes

Aan de vooravond van het 110-jarig jubileum maakt Wilhelmina ’08 zijn toekomstplannen bekend. Na een roerige periode willen we weer groeien. Door samenwerking met verenigingen en scholen moet een zogeheten multisportclub ontstaan. Als de ondernemers van Weert zich weer achter de club scharen, kan het rijke ‘Wilhelmina-gevoel’ opleven.

Traditie en trots
Wilhelmina ’08 is een club waar generaties voetballers en families aan verbonden zijn. Een club van traditie en trots. Bij de historische wedstrijd om het landskampioenschap tegen Quick Nijmegen, stonden er 5000 toeschouwers langs de lijn.

De club was van grote betekenis voor de Weerter inwoners en zakenmensen.

Lange tijd was het logisch dat je als voetballer uit Weert bij Wilhelmina ’08 ging spelen. Het was dé stadsclub.

Ander goed nieuws is dat het eerste elftal afgelopen seizoen promoveerde naar de Eerste Klasse met nagenoeg alleen maar Weerter jongens.

Groeien in de breedte
De hoogtijdagen keren niet meer terug, maar wel gloort er een nieuwe toekomst voor de club. Wilhelmina ’08 is een slapende reus geworden. De vereniging groeit weer, maar nu in de breedte, door samen te werken met andere verenigingen, zoals o.a. met de Bridgeclub Weert. Hierdoor ontstaat er een wisselwerking. De kleinkinderen van de bridgers gaan wellicht bij ons voetballen en Wilhelmina ’08 leden op hun beurt misschien bridgen.

Het streven is als multisportclub elkaar te versterken. Wellicht zou de dart- en schaaksport ook kunnen toetreden. Gilde Opleidingen, basisschool Het Palet en het AZC Weert zijn al vaste gebruikers van ons complex.

Ondernemers
Het begin is gemaakt, maar we zijn er nog lang niet. Er is draagvlak nodig. In de vorm van ondernemers die zich opnieuw met de club willen gaan bemoeien. Jonge ondernemers van nu kunnen Wilhelmina ’08 vooruit helpen. We staan open voor nieuwe ideeën. Er is verjonging nodig.

Een ondernemer kan iets teruggeven aan de samenleving door een sportvereniging te sponsoren of op een andere manier te ondersteunen. Dat is maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er staat nu een stevig plan voor de toekomst, we zoeken mensen die het willen dragen. De bal ligt bij de ondernemers. Hopelijk nemen die deze handreiking aan. Want samen kunnen we Wilhelmina ’08 weer groot maken.

Sponsor mogelijkheden

Bekijk hier rechts alle waardepakketten

Wilt u meer informatie? Wij van de sponsorcommissie kijken graag met u samen naar alle mogelijkheden. Uiteraard behoort maatwerk tot de mogelijkheden.

Stichting Promotie Wilhelmina (SPW)Penningmeester / secretaris

Fer Laenen

fha.laenen@ziggo.nl
0612460631
Aquisitie

Vacant (Aquisitie)