S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S.

WALKING FOOTBALL
maart 1, 2019
Verlenging Trainer Gerard Douven
januari 4, 2021

Geplaatst op:
maart 12, 2019


S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S.

S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S. S.O.S.

Vrijwilligers gevraagd!

Een bekend spreekwoord zegt:
vele handen maakt het werk licht

Echter, de realiteit bij onze vereniging is anders, het zijn een paar handen die helaas te veel werk moeten verrichten en als daar geen verandering in komt dreigt onze vereniging op een bepaald moment niet meer te kunnen functioneren.
Uiteraard begrijp ik dat niet iedereen de mogelijkheid heeft structureel een bijdrage te kunnen leveren, omdat in het huidige jachtige bestaan mensen ook andere verplichtingen hebben, oppassen, mantelzorg enz. enz.
Ook financieel is het belangrijk dat we bijvoorbeeld een succes maken van het exploiteren van onze kantine, het in stand houden van ons oud-ijzer bedrijf en het goed onderhouden van onze velden.

Dus ik zoek heel concreet:
Op donderdag 14 en 21 maart van 19.00-23.00 uur een barman of – vrouw in het sponsorhome. We bieden tijdelijk onderdak aan de bridgers van de Soos. Zij moeten uitwijken in verband met een verbouwing
Op korte termijn iemand die op dinsdagavond van 19.00 tot uiterlijk 22.00 uur de kantine op St. Louis doet en daarmee een thuis biedt voor onze technische staf en selectie
Onder voorbehoud: (het formele besluit moet nog worden genomen)
Vrijwilligers die bereid zijn vanaf 3 september op dinsdagmorgen van 9.00 tot 12.30 uur een vijftigtal dames van koffie, thee o.i.d. te voorzien die in onze kantine komen bridgen.
Een vrijwilliger die op vrijdagmiddag van 15.00-18.00 uur op Drakesteyn aanwezig is bij de voetbalschool en gastheer- of vrouw is voor de ouders en daarbij koffie e.d. verkoopt.
Ook kunnen we altijd hulp gebruiken op onze kaartavonden op maandag, dinsdag en woensdag en donderdagmiddag en het kienen op donderdagavond.
Handige mensen, die Ger Kneepkens kunnen ontlasten bij het ophalen, verwerken en wegbrengen van het oud ijzer, maar ook vakmensen, die reparaties kunnen uitvoeren op onze complexen op Drakesteyn en St. Louis
Als je geinteresserd bent en iets wilt doen, laat het mij weten op e-mail rjlaenen_1@kpnmail.nl of bel 0653702021!
René Laenen
Voorzitter

Comments are closed.