Vrienden van Wilhelmina

Wilhelmina ’08 kijkt naar de toekomst.

Wij hebben een nieuw beleidsplan opgesteld dat Wilhelmina’08 weer moet leiden naar sportieve prestaties op een zo hoog mogelijk niveau, maar dat ook maatschappelijk een belangrijke bijdrage wil leveren aan de Weerter samenleving. De vereniging wil jonge mensen, zowel jongens als meisjes, kennis laten maken met de mooie voetbalsport en hen een goede voetbalopleiding bieden, o.a. door het oprichten van een voetbalschool, waarin naast de sportieve prestatie ook normen en waarden centraal staan.

Voor al onze plannen is echter geld nodig.

Enkele enthousiaste leden hebben een commissie gevormd die er voor gaat zorgen dat door middel van het benaderen van mensen met een Wilhelmina-hart jaarlijks een mooi bedrag wordt opgehaald bij deze prachtige ‘Vrienden van Wilhelmina’08’.

De commissie vraagt u een vriendje, vriend, boezemvriend of supervriend van Wilhelmina’08 te worden door een jaarlijkse bijdrage van respectievelijk € 50,– € 100,– € 200,– of € 300,–.(méér mag) Uiteraard vinden wij dat u als deelnemer aan de ‘Club van Honderd’ tot deze vrienden behoord.

U krijgt als tegenprestatie een naamsvermelding op het bord in de kantine.

Wilhelmina is een sportvereniging. De vereniging valt onder het door de Belastingdienst als voorwaarde gestelde eis ‘erkende algemeen nut beogende instelling’ (anbi).
De gift is dus AFTREKBAAR v.w.b. de belastingen.

Wilt u lid worden van de ‘Vrienden van Wilhelmina ’08’, dan vragen wij u het aanmeldingsformulier in te vullen en versturen. U kunt het formulier ook uitprinten en per post versturen naar (of afgeven bij) Bert van de Vin, Zuiderstraat 47, 6006 EP, Weert.

Join the club! Vriendelijke groeten,
Namens de commissie ‘Vrienden van Wilhelmina’08

Frans Adriaens

DSC_0523-1

Wedstrijdbal

Voor € 100,00 excl. btw wordt u de schenker van een wedstrijdbal.

Uw naam wordt vermeld in de kantine op het bord “Schenker wedstrijdbal”.

Aanmelden
15162

Vriendenloterij

Steun Wilhelmina ’08 en maak kans op prachtige prijzen.

Van uw inleg gaat 50% direct naar onze clubkas en u maakt elke maand kans op fantastische prijzen.

Een lot kost inclusief de Jackpotbonus € 13,50 per maand.

Klik op onderstaande banner om u aan te melden:

DSC_0525-1